Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Sehp

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Busfoto Overzicht

Pagina 1/8

    VAN HOOL lanceert een nieuwe superhoogdekker touringcar  

Voor de Engelse autocarondernemer Eavesway ontwierp VAN HOOL een nieuw type touringcar dat de mogelijkheid biedt om zonder liftsysteem toch toegankelijk te zijn voor rolstoelgebruikers. Op 14 april werd in de Atley Hall in Northwich, Cheshire, de eerste van tien voertuigen aan de Engelse vakpers voorgesteld.

Meer > > >

 
    Bezoek byberg & Nordin Starliner aan Amsterdam  

Op 27 april bezocht een Neoplan Starliner van Byberg & Nordin een uitgebreid bezoek aan Amsterdam. Bus.be maakte een fotoreportage van deze touringcar

Meer > > >

 
    Gassan Diamond's  

Op 27 april zijn enkele foto's gemaakt op de busparking van Gassan Diamonds. Hier komen diverse touringcars uit binnen- en buitenland samen.

Meer > > >

 
    De Fabeltjesbus bezoekt Den Bosch  

Op 30 september ging Fabeltjeskrant de Musical in premiere in Den Bosch. Uiteraard was de Fabeltjesbus® ook aanwezig. Deze fabeltjesbus reeds de cast van de Fabeltjeskrant musical als ook de reizigers van de fabeltjestrein.

Meer > > >

 
    Foto Jagotravel Bova Magiq ZDS  

Van Jagotravel ontvingen wij een foto van een Bova Magiq van ZDS (Zoetermeerse Dagtochten Specialist). Jagotravel is zeer tevreden over deze touringcar en huurt deze dan ook met plezier voor haar buitenlandse reizen.

Meer > > >

 
    Volvo 9700 ’Coach of the year 2008’  

De Volvo 9700 is door de uit vakjournalisten bestaande Europese jury benoemd tot ‘Coach of the year 2008’. De jury complimenteerde de Volvo 9700 met het hoge passagiers- en chauffeurscomfort “een geweldige touringcar om mee te rijden”, aldus de vakjury. De jury kwam tot dit besluit na 3 dagen test rijden in Zwitserland. De concurrentie om deze felbegeerde titel was dit jaar sterker dan ooit, met 6 rivalen als Mercedes, Neoplan en Irisbus.

Meer > > >

 
    Visch Coaches bezoekt Lemmer  

Op 21 september bezocht Visch Coaches Lemmer met twee touringcars, de Scania Irizar PB 12 meter en 14 meter.

Meer > > >

 
    Bedrijfsbezoek Pauw Reizen in Maasmechelen  

Op 20 september jl. maakte Benny een fotoserie van het bedrijf Pauw Reizen NV in Maasmechelen. Tijdens dit bedrijfsbzoek waren de diverse dubbeldekkers in de Solmar kleurstelling aanwezig.

Meer > > >

 
    VIP Magiq voor Munckhof Tours  

Maandag 27 augustus 2007 heeft Wim van der Leegte, President-Directeur van de VDL Groep, hoogstpersoonlijk een nieuwe VIP Magiq overhandigd aan Jan Tops, directeur van Munckhof Tours. Het betreft een Magiq MHD 122-410 met een lengte van 12,2 meter en voorzien van de Euro 5 DAF MX 300 S motor.

Meer > > >

 
    Fotospecial Van Bogget Verrebroek door Benny  

Benny maakte onlangs een fotoreportage op het terrein van touringcarbedrijf Van Bogget in verrebroek. Een gezellige firma die haar wagenpark graag toonde. Benny maakte foto's van het bedrijf en het aanwezige wagenpark. Van Bogget heeft tevens een speciale Setra oldtimer die zeer geschikt is voor trouwvervoer.

Meer > > >

 

 volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)