Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 8/8

    Wim Vansevenant: LAG het verdwenen merk  

Wim Vansevenant zond een fotoserie met voornamelijk bussen van LAG. Dit was een belgische constructeur die helaas niet meer bestaat. LAG is later opgegaan in EOS welke uiteindelijk is overgenomen door Van Hool. In de fotoserie ziet u voornamelijk foto's uit de jaren '80.

Meer > > >

 
    UPDATE: Mol-Pelikaan special  

We hebben veel nieuwe foto's ontvangen van het voormalige touringcarbedrijf de Mol-Pelikaan te Boxtel. Bijna bij iedere touringcar zijn er foto's toegevoegd. Nieuw zijn de foto's van het kantoor. Een speciale vermelding verdienen de 143 Van Hool TG 822, de 139 Mercedes 404 en de demo touringcar die gebruikt werd gebruikt in afwachting van aflevering deze 0 404 Mercedes. Voor die tijd was de 0 404 een bijzondere touringcar.

Meer > > >

 
    Nieuwe foto's diverse OAD Reizen touringcars  

Martin Scheffer zond enkele foto's die hij maakte van Oad Reizen en Hollandia Tours touringcars. Martin maakte deze foto's op diverse locaties van touringcars waarmee hij onderweg was. In deze fotoserie ziet u touringcars van de merken Van Hool, Bova en Mercedes.

Meer > > >

 
    Nieuwe foto's Van Hool Hollandia Tours  

Martin Scheffer zond nieuwe foto's van enkele Van Hool touringcars. Het zijn touringcars van Hollandia Tours. Alle foto's zijn te zien in het Bus.be fotoalbum.

Meer > > >

 
    Bova Foto's van Wim Vansevenant  

Wim Vansevenant is een busfotograaf die een serie Bova touringcars inzond. Deze serie bevat diverse Bova modellen zoals de Bova Europa, Futura, Magiq en Synergy. De foto's zijn gemaakt op diverse locaties in Belgiƫ en bevat zowel recente als oudere busfoto's.

Meer > > >

 
    Te koop: aparte Bova N16 Camper  

Op verkoopsites staan soms aparte zaken te koop. Zo kwamen wij een Bova N16 camper tegen die wegens omstandigheden te koop is. Het is een oude schoolbus die is omgebouwd tot luxe camper. Van de eigenaar Philip van Hees ontvingen wij enkele foto's. Heeft u interesse, zolang de advertentie op Marktplaats staat is de camper nog te koop.

Meer > > >

 

vorige pagina 
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)