Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 6/8

    Nieuwe opzet Bus.be fotoalbum  

Wegens het samengaan van Busmania.be en Bus.be is het Bus.be fotoalbum grondig aangepast. Naast een nieuwe indeling zijn alle foto's van Busmania nu via het fotoalbum te zien. Bijna 1300 foto's zijn overgezet naar de diverse categoriƫn en onderwerpen.

Meer > > >

 
    Ingezonden foto's VIP touringcar Staf Cars  

Van chauffeur Patrick Cremers ontvingen wij een leuke fotoserie van zijn touringcar. De Staf Cars VIP touringcar is een Van Hool Acron T917 en is voorzien van alle luxe. Met recht een touringcar om trots op te zijn.

Meer > > >

 
    Nieuwe foto's Frysker door Wietze  

Van Wietze ontvingen we nieuwe foto's van de Connexxion Frysker. De produktie van deze nieuwe touringcar is inmiddels op gang gekomen en er staan in Heerenveen al diverse bussen klaar.

Meer > > >

 
    Levering Jonckheere aan Beentjes & De Bruijn  

Onlangs is bij Beentjes & de Bruijn in Heemskerk de eerste Jonckheere Volvo B12B 6x2 geleverd.

Meer > > >

 
    Foto's busstation Eindhoven  

Op 27 maart zijn er foto's gemaakt op het station in Eindhoven. Aangezien Hermes, Arriva en de BBA er samenkomen geeft het een apart beeld. De diverse bedrijven rijden er met ouder materieel. Daarnaast zitten er enkele foto's tussen van touringcars die ingezet worden als ondersteuning.

Meer > > >

 
    Eerste Frysker gespot bij VDL Berkhof Heerenveen  

Wietze heeft vandaag foto's gemaakt van de Frysker bij de VDL fabriek in Heerenveen. De Frysker is een nieuw vervoersconcept van Connexxion. Met bussen van het type VDL Procity wordt kleinschalig openbaar vervoer in Friesland aangeboden.

Meer > > >

 
    Bezoek en fotosessie Temsa Europe  

Op 21 maart brachten we, samen met Busmania.be, een bezoek aan Temsa Europe, een merk waarvan veel verwacht wordt in de toekomst. Alle voertuigen werden naar buiten gereden en er werd een zeer uitgebreide fotoserie gemaakt.

Meer > > >

 
    Foto's Scania Oldtimer autobus Coulant Touring  

Van Wietze ontvingen we enkele bijzondere foto's. Coulant Touring heeft een Scania touringcar uit 1965 laten restaureren bij FCB Joure. Deze foto`s zijn door Wietze gemaakt bij Coulant Touring in Oldeberkoop.

Meer > > >

 
    Bova foto's van Wietze  

Wietze maakt veel foto's van bussen en touringcars. Voor het Bus.be Bova album ontvingen we diverse foto's van Bova touringcars.

Meer > > >

 
    Veiligste touringcar van Nederland wordt geleverd  

Onlangs nam Visch Coaches Meteren haar nieuwe touringcar in gebruik. Deze touringcar zet de nieuwe standaard in veiligheid voor de touringcarbranche.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)