Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 5/8

    Fotoserie Spanje Lloret de mar en omstreken  

Tijdens een bezoek aan de Spaanse kust zijn er op diverse locaties foto's van bussen en touringcars gemaakt. Naast de gebruikelijke Belgische en Nederlandse pendelbussen zijn er diverse voor ons exotische touringcars op de foto gezet. De Spaanse constructeurs zoals Beulas en Ayats ontwerpen mooie touringcars die helaas in de Benelux zeldzaam zijn.

Meer > > >

 
    Nieuwe fotoserie Wietze  

Van Wietze ontvingen wij weer een nieuwe fotoserie. Deze keer o.a. een mooie Temsa Diamond van Sunshine Tours. Dit bedrijf rijdt meer veel Neoplan touringcars, nu echter is er een Diamond in dienst genomen. Daanaast een mooie witte Iveco en een Mercedes 0 404.

Meer > > >

 
    Fotoserie: Station Breda en omstreken op 27 april 2007  

Op 27 april jl. maakten wij een fotoserie op het station in Breda. Na de winst van de concessie Brabant Oost zal BBA voortaan als Veolia door het leven gaan. Daarnaast zullen er nieuwe bussen ingezet gaan worden.

Meer > > >

 
    Wereldkampioenen Nederlands ijshockeyteam U18 kiest voor veiligste touringcar  

Afgelopen zaterdag werd het Nederlands ijshockeyteam U18 wereldkampioen. Tijdens het toernoooi in Miscolc Hongarije had het kampioensteam de beschikking over een heuse spelersbus.

Meer > > >

 
    Nieuwe aanwinst voor Maaskant  

Vrijdag 13 april is de eerste facelift Volvo 9700 6x2 aan Maaskant Reizen in Lith geleverd.

Meer > > >

 
    Eerste foto's Frysker UPDATE  

Van Anne de Boer ontvingen wij foto's van de Frysker. Deze foto's zijn gemaakt op 19 april in Dokkum op het station. Let ook op de neus van deze VDL ProCity zoals dit model officieel heet. In plaats van het VW logo ziet u hier een logo van VDL. Anne, bedankt voor het inzenden van deze foto's!

Meer > > >

 
    Fotoserie Den Bosch 18 april 2007  

Op 18 april 2007 werd op het station in Den Bosch een fotoserie gemaakt. Arriva heeft na de overname van de concessie Brabant West bussen uit alle delen van het land bijeengebracht.

Meer > > >

 
    Nieuwe aanwinst voor Van Gompel  

Van Danny ontvingen wij een paar foto.s van de nieuwe aanwinst van Van Gompel. Het is een mooie 14 meter Setra met 62 zitplaatsen. Deze Setra touringcar is zeer luxe uitgevoerd. O.a. met een adaptieve cruise control, die past de snelheid automatisch aan aan de snelheid van de voorganger.

Meer > > >

 
    Foto's openbaar vervoer jaren '80 door Wim Vansevenant  

Van Wim Vansevenant ontvingen we een fotoserie over het openbaar vervoer in België in de jaren '80. Het zijn voornamelijk bussen van het merk Van Hool. De foto's zijn gemaakt in diverse Belgische steden. De hele fotoserie is te zien in het Bus.be fotoalbum.

Meer > > >

 
    Opening Seizoen Efteling op 1 april 2007  

Op 1 april begon voor de Efteling het seizoen 2007. Op de eerste dag deden meerdere touringcars al de Efteling aan. Naast een mooie Ernst Auwärter van Graf en een mooie Neoplan Skyliner was er een aparte engelse Berkhof rolstoelbus te zien.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)