Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 4/8

    Fotosessie Solmar Tours Maarheze  

Op 28 mei bezocht Bus.be het overstappunt van Solmar Tours in Maarheze. Hoewel het echte vakantieseizoen nog niet is losgebarsten stonden er al vele dubbeldekkers die de vakantiegangers naar hun bestemming brengen. Solmar Tours maakt gebruik van vele dubbeldekkers, voornamelijk van het merk Van Hool.

Meer > > >

 
    Nieuwe Solmar First Class dubbeldekker  

Tijdens het bezoek aan Solmar Tours stond de nieuwe First Class dubbeldekker van Staf Cars op het overstappunt in Maarheze. Deze touringcar was op het moment dat de foto's gemaakt werden 3 weken oud en had al reeds 37.000 kilometers afgelegd. Deze dubbeldekker rijdt 2x per week naar Spanje.

Meer > > >

 
    Fotoserie Jong Intra Vakanties 28 mei 2007  

Op 28 mei is er weer een fotoserie gemaakt bij het overstappunt van de Jong Intra Vakanties in Breda.

Meer > > >

 
    Bekerfinale Club Brugge - Standard Luik fotoserie  

Op zaterdag 26 mei vond de bekerfinale plaats met in de hoofdrol de voetbalclubs Standard Luik en Club Brugge. Bus.be was aanwezig om de touringcars op de foto te zetten. In totaal werden er meer dan 350 bussen en touringcars verwacht.

Meer > > >

 
    Bova Touringcar uit 1964  

Van Hans Heerkens ontvingen we een foto van een oldtimer Bova met Mercedes onderstel. Het betreft een mooi exemplaar van Brabant Expres uit 1964 met kenteken UB-63-96. Voordat deze bus bij Brabant Expres terecht kwam reed deze bus bij Kras Amerzoden.

Meer > > >

 
    Persbericht: Nieuwe Citea stadsbus van VDL Bus & Coach  

VDL Bus & Coach introduceert een nieuwe stadsbus met een volledig vlakke vloer. De stadsbus, genaamd Citea, is het eerste model van een nieuwe generatie bussen voor het openbaar vervoer. De introductie van de Citea vormt één van de hoogtepunten van de ‘UITP Mobility and City Transport Exhibition’ in Helsinki, waar deze bus gepresenteerd wordt.

Meer > > >

 
    Nieuwe Bova Magiq voor Jack de Kort  

Van Hans Heerkens ontvingen wij een foto van de nieuwe Bova Magiq van de firma Jack de Kort uit Lage Mierde. Het betreft een nieuwe VIP touringcar.

Meer > > >

 
    Jong Intra Vakanties overstappunt Breda 18 mei 2007  

De Jong Intra vakanties heeft in Breda een overstappunt. De servicelijnen uit het hele land komen hier bijeen. Na het overstappen vertrekken de bussen naar de diverse bestemmingen in Europa.

Meer > > >

 
    Fotoserie station Breda 18 mei 2007  

Fotoserie gemaakt op het station in Breda op 18 mei 2007.

Meer > > >

 
    Evenement Spar 75 jaar & live chat Touringcarforum  

Afgelopen zaterdag hield de Spar een bedrijfsfeest naar aanleiding van het 75 jarig bestaan. Hiervoor werden de werknemers uit alle delen van het land naar de Efteling in Kaatsheuvel gebracht. Natuurlijk werden er foto's gemaakt van de touringcars.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)