Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Foto's Touringcars & Reizen

Dit gedeelte is in ontwikeling en gevuld met testberichten.

Tijdens de diverse reizen worden veel foto's gemaakt. Deze foto's kunt u vinden in het Sehp.nl fotoalbum.

Busfoto Overzicht

Pagina 2/8

    Jaarbeursplein Utrecht op 26 augustus 2007  

Op 26 augustus werd een fotoreportage gemaakt op het jaarbeursplein in Utrecgt van de pendelbussen die treugkwamen van hun reis. Utrecht is een van de beter bezochte opstappunten voor pendelbussen. Op de foto's staan pendelbussen van o.a. de reisorganisaties Beachmasters, Interbus, GoGo Tours en enkele buitenlandse bedrijven.

Meer > > >

 
    Rotonde Wagenberg 24 augustus 2007  

Forto's van diverse bussen van Veolia, Dutax, Brabant Expres en Broeren Reizen. Forumlid Monica is chauffeuse op een van de Broeren touringcars.

Meer > > >

 
    Foto's juni & juli 2007 van Wietze  

Van Wietze ontvingen we enkele foto's die hij maakte in juni & juli 2007. Hij bezocht op diverse plaatsen touringcar parkeerplaatsen. Tevens foto's van een oldtimer Scania.

Meer > > >

 
    Frysker's van Anne de Boer  

Anne de Boer zond weer enkele foto's van de Connexxion Frysker bussen. Tevens een foto van de lely bus.

Meer > > >

 
    Foto's uit Friesland  

Van Anne de Boer ontvingen we weer enkele mooie foto's uit Friesland. Van de Frysker, de connexxion Flexx hales die inmiddels weer verdwijnen en een bijzondere Scania Vabis. Deze oldtimer touringcar is omgebouwd naar camper. Deze bijzondere camper werd gespot op Callantsoog.

Meer > > >

 
    Arke Reizen  

Enkele foto's uit de "oude doos". Foto's van Arke Reizen die tot enkele jaren geleden een grote bus touroperator was. Met pendelreizen en een uitgebreid programma excursie reizen reden vele touringcarbedrijven voor Arke Reizen. Wij vonden nog enkele foto's uit onze privé collectie.

Meer > > >

 
    Mc Ewens Luxury Travel  

Foto's van een Neoplan touringcar van Mc Ewens Luxury Travel op 28 juni in Oosterhout NB.

Meer > > >

 
    Eerste Volvo 7700 geleverd aan Veolia West Brabant  

Veolia heeft voor de concessie Brabant een serie van 113 Volvo 7700 bussen gekocht. Deze bussen worden vanaf nu geleverd en zijn te bewonderen in de regio West Brabant. Op de foto's is de eerste Volvo 7700 te bewonderen. Deze foto's zijn gemaakt voor Volvo Nederland.

Meer > > >

 
    Nieuwe Volvo touringcar voor Van den Berg in Loenen  

Vandaag is de nieuwe Volvo touringcar afgeleverd bij Van den Berg in Loenen. Van den Berg heeft gekozen voor een Volvo 9700 6x2 met 61 zitplaatsen. Deze Volvo is 13,80 meter lang, voorzien van een Euro 5 motor met 420 pk, ESP, EBS (inclusief ABS & ASR) en Brake Assistant, Volvo Dynafleet (transportinformatie systeem), TFT schermen en een 400mm oplopende theatervloer. Kortom, een complete touringcar.

Meer > > >

 
    Nieuwe fotoserie Wim Vansevenant  

Van Wim Vansevenant ontvingen wij weer een interessante fotoserie. Deze keer veel foto's uit 1985 en enkele recentere busfoto's uit o.a. Oslo en Kopenhagen. Er zitten weer veel bijzondere busfoto's tussen die u zeker gezien moet hebben.

Meer > > >

 

vorige pagina  volgende pagina
(1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)