Websites
Ik rij voor

Twitter

Sehp © 2009 - 2018
Fotoalbum
bekijken?
Foto
reportages
Dagtocht
met de bus?
Met de
bus mee?
U bevindt zich op: Sehp.nl

Gelukkig hebben we de foto's nog*

Als touringcarchauffeur kom je op de mooiste, leukste plaatsen. Tijdens de reizen worden soms fotoseries gemaakt. Alleen als het werk het toelaat, de touringcar bij de locatie geparkeerd kan worden en de groep het leuk vind. Het is helaas niet altijd mogelijk of simpelweg toegestaan (bijv. bedrijfsbezoeken) om fotoseries te maken. Het maken van foto's onder moeilijkere (licht)omstandigheden blijft het leukste. Met de fotoseries is het vooral de bedoeling een beeld van een reis te geven. Soms met "vakantiekiekjes" soms van bijzondere, leuke, ontroerende momenten en locaties. Bekijk de foto's in het fotoalbum.

Meegeweest op een van de reizen? Laat je mening achter over de reis, de foto's of chauffeur via het formulier.

Sehp.nl foto's & touringcar

Betuwe Express bus 184Het maken van een website vergt veel voorbereiding en tijd. Wegens de vele reizen ontbreekt het vooral aan tijd om deze website uit te bouwen. Vandaar dat alleen het fotoalbum actief is. Bezoek het fotoalbum op: http://www.sehp.nl/fotografie/ Op deze website worden alle foto's getoond die gemaakt zijn in de afgelopen 10 jaar. Het selecteren en verwerken van de foto's is een groot karwei dus zal het enige tijd duren voordat alle series zijn toegevoegd aan Sehp.nl. Alle foto's op deze website zijn eigen foto's. Commercieel gebruik van deze foto's zonder toestemming vooraf is niet toegestaan. Nieuwe series krijgen voorrang.

Meegeweest op een reis? Bezoek de pagina op Facebook:

Sehp op reis

Shanti

Na het meerijden van olifantje Shanti kwam de wens om definitief een olifantje deel uit te laten maken van het Sehp.nl logo. Uiteindelijk is deze wens door Richard van de Pol omgezet in het enig echte Sehp olifantje...

Zoekfunctie

De zoekfunctie werkt weer. Op iedere pagina kunt u snel de juiste onderwerpen of foto's vinden op alle Sehp websites. Zoek op plaats-, streek- of reisnamen.

Nieuwe lay-out

Deze voorpagina van Sehp.nl heeft een nieuwe lay-out gekregen. Dat was nodig omdat in de oude enkele behoorlijke fouten zaten waardoor het lastig was om nieuwe onderdelen toe te voegen. Deze nieuwe lay-out is flexibel, en past zich automatisch aan bij de diverse beeldformaten. Langzaam zal de hele website van deze lay-out voorzien worden en kan er gewerkt worden aan de uitbereiding. Tenminste, tussen de reizen door.

Shanti

olifantje ShantiTijdens de meerdaagse reizen vergezelt een klein olifantje mij. Tijdens een zeer gezellige 8 daagse reis naar Barcelona en omgeving werd deze naam verzonnen door één van de passagiers. De naam komt uit het boek "Pooja, het olifantenmeisje" over de vriendschap van Pooja met de olifantendame Shanti. Een mooie toepasselijke naam!

Dus ziet u een touringcar met dit olifantje...

Muziek

Op Sehp.nl staan links naar muzieknummers die onderweg opvallen of bijzonder zijn. Op Sehp.nl/muziek vindt u deze muziek. Hieronder staat het meest recente bijzondere of leukste nummer. Tips over muziek uit bepaalde regio's of steden zijn welkom!

U2 - KiteKijk deze video op Youtube